PALEOPAPPA

Kalveskank "osso buco"
Vend kjøttstykkene i en blanding av salt og pepper og brun kjøttet i smør Legg kjøttet til side og hell ut oljen. Skjær gulrøtter, selleri, løk i små terninger. Finhakk hvitløk. Fres grønnsakene i smør til de har fått litt farge.Ha dem over i en kjele og legg kjøttskivene på toppen. Rør in krydder og finhakket bladpersille og ha i lauberbladet. Salt og pepper etter smak.
Kok ut stekepannen med vin/eplejuice og kjøttkraft. Hell alt over i kjelen. Tilsett hermetiske tomater til slutt. Kok opp, senk varmen og la gryten trekke på kokepunktet i 2-3 timer. Dette kan godt gjøres i stekeovnen på 90 ºC. Retten er ferdig når kjøttet er mørt og løsner fra beinet.
Gremolata: Vask sitronen godt og riv skallet fint. Bland med finhakket persille og hvitløk.
Legg kjøttet på et stort serveringsfat, øs over grønnsakene og sausen og strø over krydderblanding til slutt.